Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii privitoare la protectia datelor cu caracter personal:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001, pentru pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Floraria Passiflora va gestiona in conditii de siguranta si va colecta cu scopul desfasurarii activitatilor statutare autorizate datele cu caracter personal. Informatiile solicitate vor fi prelucrate de catre Floraria Passiflora, in calitate de operator si sunt destinate autoritatilor publice centrale/locale, la cererea acestora, conform legii. Furnizarea informatiilor solicitate este obligatorie conform legii, iar refuzul de a le furniza atrage imposibilitatea preluarii comenzii. Conform Legii nr. 677/2001, Clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, Clientul va adresa o cerere scrisa, datata si semnata, la sediul punctului de lucru al Societati.

Informatii despre produse

Florariapassifloracluj.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi usor diferite de culorile reale ale produselor.

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Preturile sunt afisate in Ron.

Comenzile se preiau in limita stocului disponibil.

Comenzile se onoreaza doar pe teritoriul Municipiului Cluj- Napoca.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite electronic.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si numele companiei si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca numele companiei se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Numele companiei foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confidentialitatea datelor personale

Florariapassifloracluj.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, cnp, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre florariapassifloracluj.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

produsul comandat nu este pe stoc
identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Datele companiei

Torok-Dani Ana-Tunde PFA

Cont IBAN RO71OTPV201001294730RO01

CUI:34019890

CONTACT: Telefon: 0744 521 080

e-mail: florariapassyflora@yahoo.ro

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu, Nr. 17, Cluj-Napoca

pentru protectia consumatorului : www.anpc.ro